Wie zijn wij

De Stichting jij bent alleen heeft vanaf de datum van oprichting niet te klagen gehad over hulp van lieve vrijwilligers,die allen het gedachtegoed van de stichting onderschrijven en steunen.

Zeker nu de stichting een enorme groei doormaakt is het noodzakelijk geworden om naast het bestuur een vaste kern van vrijwilligers te hebben.

Daarnaast kan de stichting rekenen op de steun van vele vrijwilligers die ook altijd bereidwillig zijn hun steentje bij te dragen.

Zonder deze hulp zou de stichting haar ideeën en haar ambitie niet waar kunnen maken.

Het bestuur van de stichting is dan ook dankbaar dat zoveel mensen hun hulp willen verlenen aan de stichting.

Met trots presenteren wij dan ook het bestuur van de stichting en de vaste kern van vrijwilligers die zich inzetten voor de projecten van de stichting.

Met vriendelijke groet,