STEUN ONS

Stichting jij bent niet alleen prijst zich gelukkig dat vele sponsoren ( bedrijven en particulieren) bereid zijn geweest om de stichting op verschillende manieren te steunen door middel van donaties, zowel financieel als in natura.

Om de projecten te kunnen uitvoeren heeft de Stichting doorlopend uw steun nodig.

Dit kan op verschillende manieren:

• Financieel
  • In natura
  • Projectgebonden

Financieel
U kunt rechtstreeks geld doneren aan de stichting. Dit kan via ideal of via een overboeking. Het is uiteraard ook mogelijk om periodiek, bijvoorbeeld jaarlijks, de stichting financieel te steunen.

In natura
Het is ook mogelijk om goederen of diensten aan de stichting te schenken.

Projectgebonden

Tenslotte kunt u ook een specifiek project van de stichting steunen. Dit kan zowel financieel als in natura. Daarnaast zou dit ook in een samenwerkingsverband kunnen zijn tussen u of uw bedrijf en de stichting.