DONEREN

Stichting jij bent niet alleen is afhankelijk van gelden en donaties om het allemaal mogelijk te maken.

Per jaar worden er diverse events georganiseerd door een geweldig team van vrijwilligers.

Het doel van deze events is om opbrengsten te genereren. Alle opbrengsten (gelden, donaties en zaken die gesponsord worden) komen voor 100% ten goede aan de stichting.

Het bestuur van de Stichting jij bent niet alleen is op voorhand alle vrijwilligers, donateurs en iedereen die op welke manier dan ook een bijdrage levert of heeft geleverd zeer dankbaar.

Dankzij u wordt het mogelijk gemaakt dat elk jaar een dag voor de mensen waar het allemaal om draait georganiseerd kan worden. Samen zorgen we ervoor dat hun dag een onvergetelijke dag wordt.